Egyéni konzultáció és Coaching

Mikor kérjen egyéni konzultációt?

Ha konfliktusai vannak a párkapcsolatában, a családjában, a munkahelyén, ha igaz barátsága kerül veszélybe, ha nem tudja eldönteni, hogy maradjon vagy menjen, ragaszkodjon vagy elengedjen.

Az egyéni konzultáció alkalmával lehetősége nyílik arra, hogy tisztázza önmagában a tényeket és kételyeket, átlássa a valós helyzetét és meglássa a megoldási lehetőségeket.  Így, el tudja dönteni, hogy érdemes-e, és milyen további lépéseket szükséges tenni a kapcsolat megmentése érdekében.

 

Mikor ajánljuk a coaching-ot?

Ha

  • elakadt életének egy bizonyos pontján,
  • karrierjét akarja megtervezni vagy újratervezni,
  • változtatni szeretne, de nem tudja min és hogyan,
  • szeretné kiszélesíteni a határait, többet megtudni önmagáról,
  • szeretne boldogabb lenni, megtalálni az egyensúlyát, erősíteni önbizalmát,
  • válás után, új életkezdet küszöbén áll, félelmei és kétségei vannak,

akkor Önnek megoldást hozhat a coaching.

Magánéletünkben és munkahelyünkön egyaránt adódhatnak elakadást jelentő, megoldandó helyzeteink, ráadásul egyik összefügg a másikkal. A coaching mindkét területen hatékony módszer.

A coaching egy olyan személyre szabott, jövő - és cselekvésorientált támogató folyamat, melynek során Ön saját magában találja meg a megoldást saját helyzetére, felismerve és lebontva „belső akadályait”, pontosan megtervezve, hogy mit és hogyan fog másképp csinálni.

Ehhez nyújtom támogató szakmai segítségemet, melynek során megértve a problémáját, kérdéseimmel és visszajelzéseimmel kiléptetve Önt eddigi kereteiből, új megvilágításba helyezzük azt, segítem céljai meghatározásában és az ehhez vezető út megtervezésében.

Díjazás

Egyéni konzultáció

16 000 Ft
20 000 HUF
alkalom

Az egyik fél részvételével történő mediációs előkészítő beszélgetés (nem kötelező mediációhoz, csak az ügyfelek igénye szerint)

(Időtartam: 1-2 óra/alkalom)

Egyéni coaching

18 000 Ft
23 000 HUF
alkalom