Dubravecz Gyöngyvér

Dubravecz Gyöngyvér, mediátor

Dubravecz Gyöngyvér, mediátor, IM által akkreditált mediátor-kiképző tréner, felnőttképzési és emberi erőforrás fejlesztési szakértő.

Az Umathum Oktató, Tanácsadó és Könyvkiadó Kft-t 2002-ben alapítottam.2003 óta foglalkozom mediációval, alapítója és vezetője vagyok az Umathum Mediátor Akadémiának, ahol mediátor irodánk mellett 2010 óta képzek folyamatosan mediátorokat és tartok továbbképzéseket - saját fejlesztésű akkreditált tananyagaim alapján - alap, haladó és mester szinten.

Képzéseim hangsúlyosan pszichológiai megközelítésűek és gyakorlatorientáltak. 

A mediátor képzések mellett rendszeresen tartok coach és tréner képzéseket.

A mediációs tevékenységemet megelőzően foglalkoztam vállalkozásfejlesztési tanácsadással, life és business coachinggal, vállalati tréningekkel, vezetőképzéssel, tananyagfejlesztéssel. Mindig is a vállalkozói szférában dolgoztam. A sokféle ágazatban szerzett tapasztalataimat jól tudom hasznosítani a mediációs területeken.

Mediátor irodám legfőbb profilja a válási mediáció, üzleti és gazdasági mediáció, örökösödési ügyek, családi és párkapcsolati békítés. Mediátorként azt tartom a legfontosabbnak, hogy megtaláljuk a közös érdekeket és azok mentén haladjunk a megoldás felé.

A Win-Win Válási és Gazdasági Mediátorok Országos Egyesületének alapító tagja és elnöke vagyok.