Dr. Jámbor Gergely

Dr. Jámbor Gergely, mediátor és vállalati jogász

„Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.”

Mahatma Gandhi (jogász)

Dr. Jámbor Gergely vagyok, mediátor és vállalati jogász. Jogi tanulmányaim befejezését követően több területen is volt lehetőségem tapasztalatot szerezni, dolgoztam többek között bírósági végrehajtásban, beruházás-lebonyolító cégnél és nagyvállalati közegben. A multinacionális vállalatnál eltöltött idő alatt egyebek mellett munkajogi (és fegyelmi) vitákkal, polgári jogi és gazdasági jogi ár- és versenytárgyalásokkal, szerződéses tárgyalásokkal (hazai és nemzetközi kereskedelmi környezetben egyaránt) valamint követelések kezelésével és behajtásával foglalkozom magyar és angol nyelven. 

Az elmúlt évek során számos olyan tárgyalási helyzetben vettem részt, melyben a felek véleménykülönbségét kellett valamilyen formában feloldani: legyen az kapcsolati, munkajogi vagy gazdasági szituáció. Az ilyen konfliktusok feloldásával járó kihívások mindig ösztönzőleg hatottak rám, ezért kezdtem el 2018-tól mediációval is foglalkozni.

Munkám során célom minden esetben az ügyfeleim elégedettségének elérése és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtása mellett annak biztosítása, hogy ügyfeleim a problémáik megoldásához minőségi segítséget kapjanak és az eljárás minden szakaszában biztonságban érezzék magukat.