Főoldal Mi a mediáció Válási mediáció Per-mediáció összehasonlítás Párkapcsolati mediáció Gazdasági mediáció
Egyéni konzultáció Coaching Kapcsolat Díjazás

Kós Mariann / Igazságügyi mediátor
Honlap
Első Miskolci Mediátor Iroda
Válási, párkapcsolati, családi,
gazdasági mediáció, tanácsadás
Párkapcsolati mediáció
Ha sérelmek, feszültségek, ki nem mondott problémák mérgezik kapcsolatát házastársával, élettársával, párjával,

a legjobb választás,

ha nem várja meg a kapcsolatuk visszafordíthatatlan ellehetetlenülését!

A zsákutcából is van kiút!
Igaz ez a kiút visszafelé vezet, vissza a kezdetekhez, a kapcsolat alapjaihoz, azokhoz az értékekhez, amelyek alapján társukká választották egymást és azokhoz az érzésekhez, biztonságot nyújtó kötelékekhez, amelyeket látszólag elhalványítanak, háttérbe szorítanak a vélt vagy valós sérelmek.

Ha az Ön életében még  biztos bázist jelent a családja,  a társa, a párja, érdemes küzdeni érte. Az eltávolodás folyamata ilyenkor még megállítható és visszafordítható.
A  mediáció célja ebben az esetben a párkapcsolat javítása, megfelelő elméleti és gyakorlati eszközrendszer segítségével.

Ha már a válás gondolatát fontolgatja,  de még bizonytalan és kételyei vannak akár mellette, akár ellene, egyetlen mediációs alkalom is elegendő lehet  a megalapozott döntés meghozatalához.

Mindkét esetben középpontba kerülnek az eddig "szőnyeg alá söpört" problémák, megvitatásra kerülnek a különbségek, az eltérő nézőpontok.

Ne feledje! Az álharmónia megvédése érdekében, a konfliktus nyílt megvitatásának a kerülése jóvátehetetlen kárt okozhat a kapcsolatnak.

A válás egy tudatosan meghozott döntés eredménye.
Ugyanilyen tudatosan
dönthet a házassága, társa mellett is!
Fontos Önnek, hogy nyugodt lelkiismerettel 
döntsön?
Kiknek ajánlom a párkapcsolati mediációt?

A párkapcsolati mediációt egyrészt azoknak ajánlom, akik még
a kapcsolat megmentésében gondolkodnak és ennek érdekében képesek és hajlandóak cselekedni és saját kezükbe venni  párkapcsolatuk sorsát.

Másrészt azoknak ajánlom,
akik nem tudják eldönteni, hogy mit kezdjenek a házasságukkal, párkapcsolatukkal. Nem tudják, vagy nem merik felmérni, hogy menthető-e még vagy sem, elváljanak-e útjaik vagy sem.
Ha megtanulunk a szívünkből beszélni, az asztalra tenni a különbségeinket, és kölcsönös tisztelettel és méltósággal párbeszédet folytatni, annak a konfliktus megoldása lesz az eredménye.

*George Kohlrieser
Előzetes bejelentkezés alapján Budapesten és Miskolcon
a hét minden napján fogadjuk ügyfeleinket, hétvégén is!